Verzekeringen in het buitenland

Geplaatst door op augustus 25, 2011 in Kopvanzuid, Nieuws | 0 reacties

Verzekeringen in het buitenland

Wanneer u eenmaal bent aangekomen op het vliegveld van Montevideo, kunt u ervoor kiezen om met een bus naar uw accommodatie gebracht te worden. Dit is een snelle manier en u hoeft de bagage niet mee te slepen. Deze wordt of met de bus meegenomen of u kunt ervoor kiezen om deze door een bezorgservice te laten bezorgen op de door uw opgegeven locatie.

Maar wanneer u een langere tijd in Montevideo verblijft en graag de binnenlanden van dit prachtige land wilt ontdekken, kan het handig zijn om een auto te huren in de nabije omgeving. Ook dit is via internet handig te regelen. Op de  diverse sites kunt u aangeven waar u de auto wilt ophalen en na afloop ook weer wilt inleveren. Ook heeft u de keuze diverse soorten auto’s, een SUV, minibusjes cabrio’s etc. U kunt vanaf het vliegveld zo in uw huurauto stappen en zelf naar uw hotel of appartement toerijden.

Enkele bekende aanbieders van autoverhuur in de omgeving van Montevideo zijn; Europcar, Avis, en Hertz. U kunt op de internetsite www.ebookers.nl al een auto huren in de buurt van Montevideo voor ongeveer vijfendertig euro per dag. In de meeste gevallen moet u er wel rekening mee houden dat er een borg gestort moet worden. Tevens is het van belang dat u in het bezit bent van een credit card. De credit card is naast een garantie voor de betaling, ook een extra veiligheidsmaatregel. Zo wordt bij eventuele schade het bedrag van uw credit card afgeschreven of verrekend met de borg die u heeft voldaan.  Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd een goed dekkende reis verzekering afsluiten (dit kunt u alvast ook hier doen). Let goed op dat je voor alle mogelijke gevaren verzekerd bent.

Indien de huurauto all-in is, en er geen extra belastingen of kosten bijkomen staat dit onderaan bij de betreffende advertentie vermeld.  De premie wordt berekend aan de hand van een aantal gegevens die u moet invullen tijdens de huuraanvraag. Deze punten zijn onder andere de leeftijd, het soort auto en de duur voor de huurperiode. Ook kunt u via internet via diverse vergelijkingssites de goedkoopste huurauto vinden in de omgeving van uw vakantiebestemming.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>