Reizen in eigen land

Geplaatst door op november 25, 2011 in reizen | 0 reacties

Reizen in eigen land

In Nederland zijn veel plaatsen waar je heerlijk naar toe kunt rijden en kunt genieten van een vakantie. Reizen is in ons land een goede mogelijkheid, zowel per trein, auto, bus, taxi als met het vliegtuig. We kunnen namelijk van Eindhoven bijvoorbeeld naar Amsterdam vliegen als we daar een paar nachten willen verblijven, zo hebben we geen last van de file. Op deze manier kun je Nederland eens op een andere manier gaan ontdekken, waarom zouden we altijd met de auto weg gaan als we het ook met de fiets of met het openbaar vervoer kunnen doen? We kunnen zorgeloos op vakantie gaan als we gaan genieten van een vakantie die eens zonder auto geregeld gaat worden. Wil  jij het ook eens ervaren hoe het is om in Nederland te zijn zonder auto? Probeer het maar eens uit, een week zonder auto, het zal voor veel mensen nog een lastige opgave zijn want je bent gewend om de auto overal voor mee te nemen. Toch is het goed om eens een autoloze vakantie te houden, je kunt zo zien dat er veel meer is dan de auto, je kunt nu mooie paden gaan ontdekken en afdwalen in de natuur…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>