Miss verkiezing in de sneeuw

Geplaatst door op december 29, 2011 in reizen | 0 reacties

Miss verkiezing in de sneeuw

In Snow Valley hebben afgelopen weekend vaste klanten een bijzonder tafereel meegemaakt. Een aantal vrouwen hebben geposeerd in bikini op de piste. Het ging om een fotosessie voor de website missitems.be. De skiërs en snowboarders in Snow Valley in peer keken raar op toen er een bende jonge vrouwen de skipiste in badjas betraden. Onder die badjas droegen de meisjes alleen een bikini voor een speciale fotoshoot in de sneeuw. De meisjes hadden het zwaar te verduren, niet alleen moesten ze op knieën in de sneeuw zitten er waren ook meisjes bij die in de sneeuw moesten liggen. De hele fotoshoot is een organisatie van missitems.be, een webiste op het gebied van Misses. Deze website volgt elke dag het reilen en zeilen in de wereld van Miss- en Misterverkiezingen en modellenwedstrijden in Nederland. Het bedrijf organiseert diverse shoots en probeert altijd iets aparts te doen, zo hebben ze een jaarlijkse ice shoot en hebben ze dit jaar voor de tweede keer een snow shoot gedaan. De bikini foto’s worden normaal gesproken op het stand gemaakt, dit jaar heeft het bedrijf echter voor een andere insteek gekozen. De sneeuwfoto’s passen goed bij de eindejaarsfoto’s.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>