Uruguay: mondain en stoer

Geplaatst door op oktober 11, 2012 in Nieuws, reizen | 0 reacties

Uruguay: mondain en stoer

Zoals Montevideo een toplocatie is op de Kop van Zuid, is Uruguay een toplocatie als het gaat om vakantiebestemmingen in Zuid-Amerika. Het land met zijn prachtige stranden, de mondaine hoofdstad Montevideo en de ruige binnenlanden staat garant voor een fotogenieke reis.Montevideo
Oost-Uruguay is het traditionele vakantiegebied, dankzij de uitgestrekte stranden en de levendige hoofdstad. In Montevideo kunnen liefhebbers van steden zich laven aan het rijke uitgaansleven, fascinerende architectuur – van art deco en neoklassieke gebouwen tot ultramoderne hoogbouw – en het drukke verkeer in de stad en de haven. Het Carnaval in de hoofdstad is het uitgelezen moment om kleurrijke foto’s te maken.

Duivelspunt
Punta del Diablo is van een slaperig vissersdorp omgetoverd tot een favoriete strandbestemming in het westen van Uruguay. Natuurliefhebbers kunnen een duik in zee combineren met een bezoek aan de Zwarte Lagune en het nationale park St. Teresa liggen op steenworp afstand.

Cowboys en tango’s
Tacuarembó is de plek om naar af te reizen als u wilt genieten van de echte, stoere gaucho’s – de Uruguayanse cowboys. Het land is niet voor niets befaamd om zijn befaamde veestapel en zijn uitstekende kwaliteit aan vlees. Ieder jaar wordt hier in maart het Gaucho Festival gehouden. Meer informatie over het leven van de gaucho’s vindt u in het lokale museum (Museo del Indio y del Gaucho). Tacuarembó  is tevens de geboorteplaats van de wereldberoemde tango-legende Carlos Gardel.

Uruguay in beeld
Het is ongetwijfeld de moeite waard om wat te doen met de prachtige en kleurrijke foto’s die u gemaakt heeft tijdens uw reis naar het Zuid-Amerikaanse continent. Laat uw mooiste foto’s afdrukken of maak er een indrukwekkend fotoboek van. Wat dacht u van uw eigen impressie van Montevideo groot in canvas aan de wand?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>